ReCharge – Fyll på med energi och ladda dina inre batterier

Arrangör Mamita Sthlm
Tid 2017-12-08 08:0010:00
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm
ReCharge – Yoga + Frukost + Workshop/meditation
295 kr
Prova-på samtal med Maria Forslund – 10:30-11:00
 
Prova-på samtal med Maria Forslund – 11:00-11:30
 

⟳ RECHARGE ⟳

Ladda dina inre batterier på Mamita! ♥

Vi har skapat ett morgonretreat för Dig! En oas i din vardag där du kan ladda batterierna och skapa balans i både kropp och sinne. Kom precis som du är – helt och håller utan krav, utan måsten. Vi kommer att inleda med lugn morgonyoga, avnjuta en frukost tillsammans och sedan fortsätta fylla på energi med en miniworkshop där vi mediterar kring balans och återhämtning.

Våra Recharge-morgnar är för dig som behöver ett avbrott i vardagen eller en påminnelse om att du är viktig och att återhämtning behöver vara en prioritering. Vi hoppas att denna stund blir en bra start på en härlig dag och även en vana du kan ta med dig i din vardag.

TIDER
8–10

SCHEMA
8.00 – 9.00 Morgonyoga med Inga Smirnova – vi börjar morgonen med mjuk yinyoga för att landa i kropp och sinne
9.00 – 9.30 Frukostmagi – en fräsch och energigivande frukost med smoothies och goda mackor
9.30 – 10.00 Miniworkshop med vår coach och samtalsterapeut Cristina Tscherning. Vi mediterar och skapar en stund för självreflektion kring frågor

PRIS
295kr

Vi har ett begränsat antal platser – först till kvarn!

DROP-IN SAMTAL
Vår coach och terapeut Maria Forslund kommer att finnas på plats för att under avslappnade former hjälpa dig på rätt väg. Maria kommer att hålla tre kostnadsfria samtal för dig som känner dig nyfiken. Ingen erfarenhet krävs utan detta är tvärtom ett bra tillfälle att prova på hur det känns att gå i samtal. Är det något som hindrar dig? Behöver du hjälp med att staka ut en väg eller reda ut dina tankar? På jobbet, i relationen eller med barnen?

Vi ser fram emot att träffa Dig, och hjälpa dig att ladda batterierna och fylla på med ny energi!

Varma kramar,
Mamita-gänget ♥