500 timmar RAW

Arrangör Raw lifestyle Sweden
500 timmar RAW
500 kr500 timmar RAW 


Den nya tidens mat! Ändra dina vanor och kickstarta din hälsoresa på 500 timmar (21 dagar). Nästa gemensamma start: 12 februari 2018 (men du kan välja att börja precis när du själv vill).


Privat kostrådgivning ingår!Känner du ett behov av mer energi, större fokus, bättre sömn eller friskare hy? En övergång till mer rawfood kan lösa många av dina problem på kort tid!
Vårt mål är att göra det möjligt för ALLA att äta mer rawfood, året runt. Oavsett ålder, inkomst och familjesituation.
I vårt  paket 500 timmar RAW, får du allt du behöver för att komma igång och fortsätta ett hållbart sätt att äta, för både dig och planeten. Vi garanterar en högre energinivå, ett gladare humör, rosigare hy, klarare blick, mer balanserad mage, tarm och vikt, mm mm. Många får dessutom bättre syn, lägre blodtryck, stabilare blodsocker och bättre sömn. En välbalanserad rawfood kost kan även dämpa kroppens inflammationer, som ofta leder till olika sjukdomar.
Studier har tydligt visat att man lättare gör en förändring om man har stöd ifrån en grupp av människor eller en coach. Om du väljer att göra dina 500 timmar tillsammans med oss, så får du den hjälp du behöver om du kör fast, tycker det känns svårt, eller är nära att ge upp. Nästa start är den 12/2 2018. Anmäl dig senast 31/1, så får du vår januarirabatt!
Detta ingår:


Måltidsschema med ca 5 mål/dag i 21 dagar.


Recept för 500 timmar med rawfood (Värde 850 kr)


Videos med några av recepten.


Gratis skypekonsultation med kostrådgivare. (värde 450 kr)Tillgång till facebookgrupp där du får tips, råd och coachning under detoxveckorna. Dela och ta del av erfarenheter, recept, matbilder, mm.”Jag blev piggare och lättare i kroppen (minus flera kilo), fick bättre syn, mera originalfärg i håret och upplevde större uthållighet. Efter 21 dagar ville jag inte släppa det vinnande konceptet så jag tog en 100%-ig månad till. 
Idag äter jag 95+ % RawFood. Det känns som ett genuint fritt val och jag har verkligen hittat hur jag vill äta. Det finns verkligen ett "före" och ett ”efter” hösten 2017 för min mathållning. Jag påbörjade min vandring mot allt grönare kost år 2008, men nu känns det som jag kommit hem. Utan att ha satsat fullt under en längre tid, minst tre veckor, hade det aldrig gått. Jag rekommenderar alla och ta den unika chans som 500 timmar RAW ger alla som testar.”
Gösta Tingström

"Jag upplevde att jag mådde bättre och mindre värk i kroppen men framförallt kände jag mej lätt i kroppen... Jag kan verkligen rekommendera detta och jag tror det är absolut bästa sättet att prova på denna kost." 
Jesper AndenJanuarirabatt (boka senast 31/1): 850 kr 500 kr!