Somliga Straffar Gud Direkt

Arrangör Malin Jakobsson
Tid 2024-04-11 19:0021:00
Plats Brother Tuck, Götgatan 85, Stockholm
Somliga Straffar Gud Direkt
 

I Västerbotten är uttrycket Somliga Straffar Gud Direkt frekvent förekommande. Man måste passa sig vad man gör helt enkelt. Gud ser och hör allt och slår till när man sticker ut sitt spjut för långt. I alla fall om man är en liten människ som tror sig våga. Men man vågar ibland ändå och det kanske inte blir som man ville. Kanske är det just för att man blir straffad, för att man är som liten, inte förstår kulturen riktigt bra, för att allt är som förgjort eller rent av för att man helt enkelt inte har alla hästar hemma, alla indianer i kanoten, att man är lite bakom helt enkelt fast man trodde sig vara framför. Som publik får du själv avgöra. 

Å när fariken ska de saktfärdiga ta över den här världen som det var skrivet? Det börjar verkligen vara dags! Min faster Marianne har erbjudit sig att ta hand om Putin och jag har funderat ut resten. den slutgiltiga lösningen så att säga. 

Det kan även slinka nån liten dikt, eller dänga, gammal eller ny. Kanske bjuder jag in nån gäst. Man kan aldrig så noga veta. 

Hjärtligt välkomna!